stiri Braila – debraila.ro

Elevul de la “Arte” a fost ARESTAT PREVENTIV pentru tentativă la omor: l-a înjunghiat pentru o fată pe elevul de la LPS | Tribunalul a admis propunerea procurorului de caz

Elevul de la Liceul de Arte “Hariclea Darclee”, acuzat că a înjunghiat de mai multe ori un alt adolescent, elev la Liceul cu Program Sportiv, a fost arestat preventiv. Decizia a fost luată de judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalului Brăila.

Procurorii îl acuză pe elev de tentativă la omor după ce, în după-amiaza zilei de luni, i-a aplicat victimei cinci lovituri cu un cuțit. Incidentul s-a petrecut în apropierea Liceului cu Program Sportiv.

Potrivit anchetatorilor, conflictul a plecat de la o fată, iar cei doi adolescenți de 16 ani și-au dat întâlnire, după orele de curs, pentru a lămuri situația.

“S-au întâlnit pentru lămurirea situației dintre ei. Inculpatul i-a aplicat victimei lovituri active, repetate, cu un corp tăietor înțepător, cauzându-i leziuni la nivel cranian și toraco-abdominal”, ne-a declarat Marinela Coșniță, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila.

După ce a fost înjunghiat, elevul de la LPS a ajuns la spital unde a fost supus unei intervenții chirurgicale. La acest moment, starea acestuia este stabilă.

Chiar unitatea spitalicească a anunțat Poliția cu privire la faptul că o persoană înjunghiată primește îngrijiri medicale.

Audiat, elevul agresor a recunoscut săvârșirea faptei, fiind cercetat pentru tentativă la omor.

Judecătorul de drepturi și libertăți a admis propunerea de arestare preventivă formulată de procurorul de caz.

Comentarii