stiri Braila – debraila.ro

Ecologistii isi indeamna electoratul sa voteze unul dintre cei trei candidati independenti la Primarie

Ecologistii braileni nu si-au nominalizat un candidat pentru fotoliul de primar al Brailei, avand candidati doar pentru Consiliul Local Municipal si Consiliul Judetean. In opinia lor, actuala lege electorala, care prevede un singur tur de scrutin, va impune „un primar nereprezentativ”.

Totusi, Organizatia Judeteana PER, condusa de fostul consilier local Daniel Mitrofan, isi indeamna electoratul sa voteze un candidat independent la Primarie.

„Vom sustine un candidat independent, care sa sustina proiectele legate de cele doua directii de dezvoltare ale Brailei, propuse de PER: ecoagricultura si ecoturismul. Braila are nevoie de o administratie noua, moderna si profesionista, curatata de sinecuri si incompetenti. Mesajul nostru pentru electoratul „verde” este acela de a vota un primar independent, un primar care va face curateni”, a declarat Mitrofan in cadrul unei conferinte de presa.

In cursa pentru Primarie s-au inscris trei candidati independenti: Marian Ion – fostul arhitect sef al municipiului, Mariana Batca – presedintele suspendat al Asociaatiei „ProDemocratia” si Cristian Techiu.

Comentarii