stiri Braila – debraila.ro

După ce Popa a adus 111 PSD-iști în PNL Brăila, un consilier PNL iese la atac: „Noi, liberalii adevărați, nu suntem de acord. Nu vor păcăli cetățenii municipiului Brăila! Pe unii i-am văzut în comă alcoolică”

Declarații acide ale consilierului local municipal Ionel Alexandru (foto stânga sus), membru PNL, la adresa conducerii propriului partid. Acesta a criticat dur, chiar în plenul Consiliului Local Municipal, faptul că deputatul Alexandru Popa, liderul liberalilor, a racolat nu mai puțin de 111 membri PSD.

„Noi, liberalii adevărați, nu susținem, nu suntem de acord și nu ne mândrim!”, a spus liberalul Alexandru.

Totodată, PNL-istul din CLM a mai subliniat faptul că brăilenii din municipiu nu vor fi păcăliți de aceste mutări girate de Popa, președintele PNL (foto jos).

„Nu ne mândrim cu asemenea oameni care au fost, ani de zile, de stânga și acum, chipurile, vin de dreapta. Ei nu vor păcăli cetățenii municipiului Brăila! Probabil că dumnealor se îmbată cu apă rece. De ce vă spun? Pentru că pe unii i-am văzut în comă alcoolică”, a declarat consilierul municipal.

Majoritatea PSD-iștilor transformați peste noapte în PNL-iști sunt consilieri locali în comune.

Recent, un alt consilier municipal PNL, respectiv Constantin Sîrbu, l-a ironizat pe Cătălin Canciu, candidatul PNL la Primăria Brăila. (DETALII AICI)

Șeful PNL Brăila spune că a adus în partid nu mai puțin de 111 PSD-iști. Popa: “Ca un om să vină la tine, îi spui “Îți dau un post de consilier local, te pun candidat la Primărie, nu știu… ești în echipa mea!”

Comentarii