stiri Braila – debraila.ro

Dupa articolele DEBRAILA.ro, consilierul PNL care injura brailenii pe Facebook se RETRAGE din cursa pentru un nou mandat

Dupa ce DEBRAILA.ro a atras atentia cu privire la modul trivial in care liberalul Sorin Ionita, consilier local municipal, raspunde unor critici aduse de internauti, politicianul a luat decizia de a se retrage din cursa pentru un nou mandat in mini-legislativul municipal.

Anuntul a fost facut de Alexandru Danaila, presedintele Organizatiei Judetene PNL. Cel mai probabil, dupa alegeri, partidul nu va valida mandatul obtinut de Ionita.

Pe retelele de socializare, la adresa unor braileni, Ionita a folosit apelative ca „zdreanta” sau „prostovan”, dar si injurii care cu greu pot fi reproduse.

„Domnul Sorin Ionita este un coleg atasat valorilor liberale. Domnia sa regreta disputele din spatiul public in care a fost atras si, pentru a nu prejudicia in niciun fel imaginea PNL, a inteles sa se retraga din cursa pentru functia de consilier municipal. In spatiul public, membrii Partidului National Liberal au dat mereu dovada de o conduita exemplara, respectul pentru diversitatea opiniilor, pentru liberatatea de exprimare fiind valori ale liberalismului. Sunt convins ca astfel de declaratii regretabile au fost doar un accident regretabil”, a declarat Danaila.

Sorin Ionita este sotul deputatului liberal Antoaneta Ionita.

„Sa o s*gi!” | PNL se DELIMITEAZA de Sorin Ionita, consilierul-candidat care ii INJURA pe braileni, dar nu-l SANCTIONEAZA: „Nu incurajam si nu toleram un astfel de comportament!”

 

Comentarii