stiri Braila – debraila.ro

Droguri, topor și un box metalic în mașina unui tânăr de 18 ani | Șoferul, pozitiv la DrugTest

Pe 6 mai, în jurul 18:00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului – Biroul Ordine Publică au oprit în trafic, pe Bulevardul Dorobanților, un autoturism condus de un tânăr de 18 de ani.

Polițiștii au efectuat controlul mașinii și al celor doi pasageri, descoperind în portiere un dispozitiv metalic de tip grinder și o bilă din staniol ce conțineau fragmente vegetale de culoare verde, posibil cannabis.

Totodată, în portbagaj a fost găsit un topor, iar unul dintre pasageri, în vârstă de 18 ani, avea asupra sa un box metalic.

Ambele obiecte periculoase, la fel ca și substanțele interzise, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor într-un dosar penal.

În cele din urmă, șoferul de 18 ani a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul indicând consumul de substanțe psihoactive, motiv pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării de mostre biologice.

Și pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar penal și sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Comentarii