stiri Braila – debraila.ro

Dreapta a inceput cu … stangul, la Braila: Alianta PNL-Braila Noua si-a RETRAS listele pentru CLM si CJ, pentru ca n-au respectat legea! | Boboc da vina pe PSD!

Moment rusinos pentru Alianta PNL-Braila Noua, la doar o zi dupa ce si-a lansat candidatii pentru alegerile locale, in cadrul unui eveniment organizat in aer liber, pe Faleza Dunarii. Listele de candidati pentru Consiliul Judetean si Consiliul Local Municipal au fost retrase de la birourile electorale, desi termenul de depunere a candidaturilor se incheie la miezul noptii.

Motivul? Se pare ca liberalii au neglijat un aspect important din legislatia electorala: au depus candidaturile pentru fotoliile de primar al municipiului si presedinte al Consiliului Judetean sub sigla Aliantei PNL-Braila Noua, insa nu si listele de consilieri municipali si consilieri judeteni, care sunt separate, PNL si Braila Noua.

Contactat telefonic, Catalin Boboc, fost prefect si candidat al Aliantei la presedintia Consiliului Judetean, nu a oferit prea multe detalii despre situatie, insa a tinut sa mentioneze ca ar fi vorba despre „sicanele adversarilor”.

„Ii inteleg si pe cei de la PSD. Cand e greu sa vorbesti despre ce ai facut timp de 4 ani, in care poti spune ca efectiv ai dormit, faci si tu sicane adevrsarilor politici, contracandidatilor, si te legi de tot felul de virgule si asa mai departe. Nu exista nicio problema. E dreptul lor! Ne-am dus, am verificat, am lamurit toate lucrurile”, a declarat Boboc.

Vom reveni cu detalii!

Comentarii