stiri Braila – debraila.ro

Dragomir si-a adus aminte ca premierul Tudose e colegul sau, dupa primarii Buzaului si Iasiului: ”Il cunosc pe Mihai din 1999”

Dupa ce DEBRAILA.ro a criticat faptul ca primarul Marian Dragomir nu si-a exprimat public opinia despre conflictul Liviu Dragnea-Mihai Tudose din interiorul PSD, tinand cont de faptul ca primul-ministru provine din randul social-democratilor braileni, edilul a postat pe o retea de socializare un mesaj in care afirma ca il cunoaste pe Tudose din 1999, urandu-i ”succes”.

Pozitia lui Dragomir vine dupa ce primarii Buzaului sau Iasiului, dar si alti grei ai partidului, si-au aratat sustinerea pentru premierul Tudose.

”Il cunosc pe Mihai Tudose din 1999. Suntem colegi, suntem prieteni si ne sustinem reciproc. Succes Mihai Tudose!!! 15.01.2018, ora 14.45. Conducatorul unei institutii (guvern, consiliu judetean, primarie, etc) trebuie sa isi respecte agenda si sa decida cele mai bune masuri pentru realizarea obiectivelor stabilite”, a precizat primarul Brailei.

Totodata, edilul a mai vorbit si despre proverbul romanesc ”dupa razboi multi viteji se arata”, insa cele expuse sunt in contradictie tocmai cu faptul ca nu si-a facut publica opinia inca de la primele ore ale razboiului Dragnea-Tudose, cum au facut-o alti primari de municipii.

”Unii cauta sa fie prieteni cu toata lumea si de fapt nu sunt decat proprii lor prieteni. Prietenii adevarati nu tin cont de conjuncturi si nu asteapta sa vada ce se intampla pentru a stim cum se pozitioneaza”, a mai adaugat Dragomir.

Comentarii