stiri Braila – debraila.ro

Dragomir, raspuns pentru liberali: „Niciodata nu voi face golanii imobiliare si nici intelegeri pe la notari obscuri. Nu va vine sa credeti ca nu exista afaceri murdare in cazul terenului din spatele Muzeului de Istorie?”

Primarul Marian Dragomir le-a raspuns liberalilor, care l-au acuzat ca a incercat sa cumpere „in conditii tulburi” un teren de aproximativ 1.300 de mp, situat in spatele Muzeului de Istorie, pentru care, initial, Primaria a refuzat sa-si exercite dreptul de preemtiune, precizand, intr-un comentariu postat pe o retea de socializare, ca „niciodata primarul Dragomir si administratia PSD nu va face golanii imobiliare”. Edilul a mai spus ca „toata Braila stie ca in spatele fiecarui teren cumparat sau retrocedat dubios a fost o afacere imobiliara dubioasa, cu implicarea unor liberali, prieteni sau membri ai familiei lor”.

„Poate nu am explicat suficient dar stiu ca ilegal nu este! Tocmai liberalii se intreaba ce interese sunt in spatele cumpararii terenului de pe Calea Galati nr. 2. Unul singur pe care ei nu il inteleg. Interesul ca un teren sa isi pastreze destinatia de spatiu verde multi ani si multe mandate iar daca odata peste ani si ani se va discuta vreodata de extinderea muzeului, primarul care va fi atunci sa aiba posibilitati. Da, stiu, voi va gandeati cine o sa ia terenul cu 26 de bani m.p. prin incredintare directa fara licitatie? Nimeni in mandatul meu de primar!”, a scris Dragomir.

Primarul a mai adaugat faptul ca administratia pe care o conduce nu va face niciodata „intelegeri pe sub masa sau pe la notari obscuri pentru a fi bine sistemului sau gastilor”.

„A uitat cineva de Piata Concordia, Padurea Stejarul, Teatrul cu acelasi personaj ca la Padurea Stejarul, case in Centrul Istoric din Braila, afacerea din Lacu Sarat cu 26 si 30 de bani m.p. … Acum le vine greu sa creada ca in spatele intentiei de cumparare a terenului de pe Calea Galati nr. 2 (in spatele muzeului) nu exista interese oculte sau afaceri murdare. Nu va vine sa credeti? (…) Ma puteti acuza de multe: ca am inceput procedurile pentru eutanasierea cainilor, ca am asfaltat doar gropile de pe strazile principale si suntem in licitatie pentru a cumpara propriile utilaje, etc., si fara a enumera nimic din cele bune va spun ca niciodata nu vom face ceva ilegal chiar dac va dura mai mult si imaginea mea va avea de suferit. Niciodat nu voi intra in cardasie cu nimeni pentru nimic. Prefer sa fiu criticat de voi dar corect si cinstit”, a conchis Dragomir.

Comentarii