stiri Braila – debraila.ro

Dragomir (PSD): „Iubesc animalele, dar locul cainelui nu este pe strada. Sunt dispus sa imi asum strangerea lor”

Deputatul Marian Dragomir, candidatul PSD pentru Primarie, a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca isi asuma strangerea cainilor fara stapan de pe strazile municipiului, in cazul in care va ajunge primar, adaugand faptul ca ar mai trebui infiintat un padoc, pe langa cele doua deja existente.

„Eu iubesc animalele, am acasa doi caini, si cred ca locul cainelui nu este pe strada. (…) Cainii  trebuie prinsi si dusi in cele doua padocuri ale Primariei. Cainii care se afla acum in padocuri trebuie reinventariati pentru ca unul sau altul au probleme de sanatate si trebuie sa li se aplice o metoda medicala, stabilita de veterinar. Pana cand normele legii vor deveni aplicabile, vom mai avea nevoie de un spatiu de adapostire a cainilor. Este un prim pas. Sunt obligat sa ma angajez ca nu vor mai fi caini pe strazi. Sunt dispus sa imi asum”, a spus Dragomir.

Social-democratul a mai afirmat ca „iubirea de animale” nu se manifesta prin hranirea maidanezilor in fata blocurilor, ci prin adoptia lor.

Comentarii