stiri Braila – debraila.ro

Dragomir, dupa juramant: „Avem o singura obligatie fata de braileni: sa transformam vorbele in fapte”

Social-democratul Marian Dragomir, primarul Brailei, a declarat, la scurt timp dupa depunerea jurmantului de investire in functie, ca isi doreste sa fie un primar mai bun decat predecesorii sai, precizand ca brailenii au asteptari „foarte mari” de la noul primar si noul Consiliu Local Municipal.

„Pana acum am multumit celor care ne-au acordat increderea pentru acest mandat de primar si consilieri. Dar acum, din acest moment, trebuie sa ii multumim pe braileni, cei care au asteptari foarte mari de la noul primar ales si de la noul Consiliu Local Municipal. Vreau sa fiu un primar mai bun decat cei care au condus pana acum Braila si vreau ca si cel care va fi primar dupa mine sa fie un primar mult mai bun, pentru a ne autodepasi unii pe altii. Trebuie sa ne respectam trecutul, prezentul si sa avem asteptari foarte mari de la viitor”, a spus edilul in sedinta de constituire a Consiliului Local Municipal.

Dragomir a mai adaugat faptul ca noul Consiliu Local Municipal, „in intregimea lui si fara diferente politice” are o singura obligatie fata de braileni: „Sa transformam vorbele, proiectele din campanie, in fapte!”

Comentarii