stiri Braila – debraila.ro

Dragomir, despre premierea elevilor cu rezultate deosebite: „Ca primar si parinte a doi copii imi doresc un invatamant de calitate”

Primarul Marian Dragomir a anuntat, pe o retea de socializare, ca Municipalitatea si Consiliul Judetean vor premia, ca in fiecare an, elevii care au obtinut rezultate deosebite la olimpiadele nationale si internationale, dar si la Evaluarea Nationala si Bacalaureat.

Și profesorii care le-au fost alaturi elevilor vor fi, de asemenea, rasplatiti pentru efortul depus.

„Din dorinta de a recompensa eforturile depuse si rezultatele obtinute, Primaria Municipiului Braila si Consiliul judetean Braila au alocat fondurile necesare premierii elevilor cu rezultate deosebite la examenul de evaluare nationala, olimpicilor din ciclurile gimnazial si liceal, precum si profesorilor acestora. In calitate de primar al municipiului, dar si de parinte a doi copii imi doresc un invatamant de calitate prin asigurarea unei baze materiale moderne, prin implicarea in proiecte care sa permita accesul la viziuni moderne asupra invatamantului din orasul nostru. Responsabilitatea Primariei Braila este de a asigura resursele financiare necesare desfasurarii invatamantului in conditii optime prin asigurarea resurselor financiare, iar a cadrelor didactice este de a dezvolta la fiecare elev potentialul sau maxim punand accent pe dezvoltarea valorilor. Doresc sa ii felicit pe acesti elevi extraordinari, pe profesori pentru implicare si pe parinti pentru sustinere”, a precizat edilul.

Premiile se acorda in functie de rezultate:

Olimpiade internationale – elevi – 9.600 lei, profesori 4.800 lei

Olimpiade nationale – elevi – de la 800 lei pna la 4.800 lei, profesori – de la 400 lei pana la 2.400 lei

Evaluare Natioanala / Bacalaureat – elevi – 3.000 lei, profesori – 1.000 lei

Comentarii