stiri Braila – debraila.ro

Proiectele lui Dragomir (PSD) pentru Braila: „Aparate de fitness in parcuri, competitii sportive intre scoli, statii de autobuz moderne, curatenie, asfaltarea tuturor strazilor, investitii”

Deputatul Marian Dragomir, candidatul PSD pentru fotoliul de primar, si-a prezentat, joi, programul de campanie, in cadrul Conferintei Judetene a partidului, unde a si fost aproata oficial candidatura sa.

Social-democratul a anuntat ca va continua proiectele nefinalizate de primarul Aurel Simionescu, vorbind insa si despre „o noua abordare”.

„Apreciez proiectele primarului Simionescu si vreau sa le finalizam, dar, pentru ca viata are cursul ei, de azi o sa incepem sa vorbim despre proiectele primarului Dragomir”, a spus deputatul.

Dragomir si-a prezentat proiectele, pe scurt, intr-un discurs de aproximativ 10 minute. Cele mai importante declaratii:

-„Vreau ca si copiii sa se joace in cele mai moderne parcuri, ca mamele, atunci cand isi supravegheaza copiii, sa poata sa incerce si un element de noutate: aparatele de fitness in aer exterior. Bunicii sa poata juca sah sau table in parcuri”.

– „Pomii ornamentali trebuie sa inlocuiasca plopii cu puf”.

– „Voi continua modernizarea invatamantului – programul after school va fi o prioritate”.

– „Studentii trebuie integrati in programele Primariei, caci ei trebuie sa ramana acasa”.

– „Infrastructura sportiva va fi prioritatea mea – continuam constructia bazinului olimpic. Sustin handbalul, fotbalul si celelalte sporturi, dar in centrul atentiei vor fi competitiile sportive intre scoli si licee, care pot genera urmatorii sportivi”.

– „Vreau sa ies din scara blocului si sa fie lumina, sa imi gasesc masina la locul ei, sa fie curat si sa fiu in siguranta”.

– „Cartierele Brailei au toate canalizare, dar trebuie sa aiba toate si asfalt”.

– „Iubesc animalele, dar locul cainilor nu va fi pe strada”.

– „Statia de autobuz vreau sa fie moderna, sa ma uit pe harta traseelor, sa fie luminata si sa aiba afisaj electronic, sa vad in cat timp vine autobuzul”.

– „Abonamentele subventionate pentru elevii de liceu vor fi provocarea mandatului nostru, iar cele pentru pensionari vor fi acordate in continuare”.

– „Piete moderne, in care sa nu ploua si sa nu bata vantul”.

– „Vreau ca de Craciun sa colindam cu cele mai renumite ansambluri din Braila, sa facem spectacol in oras si sa dam viata Centrului Istoric”.

– „Am lasat la final cea mai mare dorinta a brailenilor: multe locuri de munca. Pentru a vorbi despre investitii si locuri de munca, trebuie sa avem si experienta. 7 ani de zile am coordonat zona de investitii a unei companii multinationale, in 10 judete din S-E Romaniei si in 2 sectoare din Bucuresti. Activitatea mea este o garantie. Si la Braila am directionat in acea perioada investitii importante, locuri de munca care exista si astazi. Proiectul meu pentru Braila incepe sa se transforme, sa se completeze cu ideile brailenilor si devine proiectul Brailei”.

Comentarii