stiri Braila – debraila.ro

Dragnea a facut legea la Braila: l-a preferat pe senatorul Rotaru ca sef interimar la PSD

Interimatul fostului pimar Aurel Simionescu la conducerea Organizatiei Judetene PSD se pare ca nu a fost pe placul lui Liviu Dragnea, care l-a instalat, duminica, la sefia filialei pe senatorul Ion Rotaru. Simionescu a preluat fraiele organizatiei, la inceputul saptamanii trecute, dupa demisia lui Mihai Tudose din partid, in calitate de presedinte executiv, potrivit prevederilor statutului PSD. 

Comitetul Executiv National al PSD l-a desemnat pe Rotaru la conducerea interimara a PSD Braila, stabilind ca alegerile pentru fotoliul de presedinte sa aiba loc in perioada 15 februarie-15 martie.

„Nu eu am decis. E o hotarare pe care n-am putut sa o infirm. Se vor organiza alegeri pana pe 15 martie, insa nu pot sa spun daca voi candida. Poate vom avea si o reorganizare a Biroului Politic Judetean”, a declarat senatorul social-democrat pentru DEBRAILA.ro.

Dupa ce a devenit presedinte interimar al PSD Braila, Aurel Simionescu a precizat in mai multe randuri ca nu isi doreste o interventie de la Bucuresti in organizarea alegerilor: „Facem alegeri noi pentru noi, nu cred ca trebuie sa avem pe cineva care sa ne ajute, sa ne organizeze, sa ne incurajeze.”

Potrivit unor surse politice, Simionescu se va inscrie in cursa pentru sefia filialei.

Comentarii