stiri Braila – debraila.ro

Draghincescu (PND): „Sunt de neacceptat comentariile cu privire la eutanasierea babelor sau a PSD-istilor. Este efectul nociv al declaratiilor unor politicieni care confunda eutanasierea maidanezilor cu uciderea a 15 milioane de oameni „vinovati” ca erau evrei sau tigani”

Consilierul judetean Simona Draghincescu, presedintele Organizatiei Judetene PND, a criticat in termeni duri comentariile de pe retelele de socializare ale unor iubitori de animale, care vorbeau despre „eutanasierea mosilor si babelor sclerozate ce-l sustin pe primarul Marian Dragomir, a mitocanilor PSD-isti si a fufelor ce tipa cand vad un catel”, in contextul anuntului edilului cu privire la demararea actiunii de sterilizare a maidanezilor bolnavi si agresivi.

„Oameni buni, chiar nu vedeti ca ati depasit orice limita si ati cazut prada unor „sentimente” de asa-zisa dragoste, prost inteleasa, indiferent de partea in care se situeaza aceasta? V-ati pierdut ratiunea si dati nastere unor discutii jignitoare si absolut fara niciun sens. Sunt convinsa ca toti brailenii care nu mai vor caini pe strada sunt impotriva eutanasierii cainilor fara stapan, sanatosi si blanzi. Sunt convinsa ca acestia daca ar avea posibilitati finaciare si de spatiu ar adopta cainii din adaposturi si nu i-ar mai lasa acolo nicio secunda. Sunt convinsa ca iubitorii de animale nu doresc ca oamenii sa fie muscati sau atacati de caini asa cum sunt convinsa ca acestia iubesc in egala masura si oamenii si animalele. Sunt convinsa ca niciun brailean nu doreste eutanasierea “babelor… sau a oamenilor” indiferent de optiunea lor politica asa cum declara unii ca-si doresc. Sunt inadmisibile si de neacceptat comentariile cu privire la “eutanasierea balelor si mosilor … sau a PSDistilor…” ori alte asemenea ineptii monstruoase. Eu stiu ca hartia si spatiul virtual suporta orice, dar opriti-va odata din monstruozitati, oameni buni! Acest tip de declaratii nu arata decat lipsa grava de educatie, cultura, civism si respect pentru viata si oameni”, a scris Draghincescu pe o retea de socializare.

Draghincescu sustine ca „discutiile jignitoare” de pe retelele de socializare sunt generate de declaratiile unor politicieni „fara experienta”, facand referire la consilierul judetean Vasile Varga (PNL), care a catalogat actiunea de eutanasiere ca fiind „o masura nazista”, comparandu-l pe primarul Dragomir cu Adolf Hitler.

„Ceea ce se intampla acum in spatiul public este efectul nociv si pervers al declaratiilor unor politicieni fara experienta, care confunda “eutanasierea unor caini bolnavi sau agresivi” adunati de pe strazile Brailei cu o “crima impotriva umanitatii” care a dus la uciderea a 15 milioane de oameni nevinovati, “vinovati” in mintea bolnava a unor sceleratati de “apartenenta” la anumite minoritati, evrei sau tigani”, a mai adaugat consilierul judetean PND.

Comentarii