stiri Braila – debraila.ro

Draghincescu (PND) il compara pe consilierul judetean Lungu (PNL) cu maimuta Cici de la Zoo | ”A devenit avocatul viceprimatului Danaila. Cred ca ii raspund la tribunal”

Acuzata de liberalul Danut Lungu ca a devenit purtatorul de cuvant al PSD ”dupa ce a obtinut printr-un concurs (de imprejurari) un post caldut de director adjunct la Zona Libera”, Simona Draghincescu, consilier judetean PND, il compara pe fostul sau coleg de partid (n.r. Draghincescu si Lungu au fost membri PDL) cu ”Cici, maimutzica de la Zoo”. Cei doi politicieni au avut de-a lungul timpului numeroase schimburi de replici.

”Am auzit ca fostul meu coleg de partid de la PDL, Danutz Lungu, nu are, mai nou, nici el loc de mine in acest oras. Sunt ocupata in aceasta perioada dar o sa-i raspund in mod cert la un moment dat. Ma gandesc foarte serios cum sa-i raspund: verbal sau la tribunal. Cred ca la tribunal, pentru ca mai nou a devenit si avocat, avocatul viceprimatului Alex Danaila”, a scris Draghincescu pe o retea de socializare.

PND-ista a mai precizat, in textul care facea referire la Lungu, ca maimutele ”cauta o bubitza pe piele si se scarpina acolo pana le dau sangele”: Am invatat aceste lucruri cat am avut in subordine Gradina Zoologica si Cici, maimutzica de la Zoo, cand nu avea alta ocupatie, se scarpina la bubitze si avea destule. Ca sa evitam aceasta situatie neplacuta ii puneam mancarea solida (desigur 😀 ) in conuri de brad sau o ascundeam in diverse lucruri sau jucarii, in bucati mici si in acest fel Cici statea toata ziua si cauta bucatile de mancare…”

Comentarii