stiri Braila – debraila.ro

Draghincescu (PND), dupa ce primarul l-a invitat pe un brailean care l-a criticat la Primarie: „Vreti sa innebuneasca bietul om? Cum rezistati la Primarie?”

Consilierul judetean Simona Draghincescu, presedintele Organizatiei Judetene PND, l-a ironizat pe primarul Marian Dragomir, dupa ce edilul l-a invitat la Primarie, „detasat pentru 2 saptamani”, pe un brailean care l-a criticat pentru lucrarile sistate de pe Calea Galati.

„Domnule primar, de ce le puneti gand rau alegatorilor dumneavoastra? Ce sa caute omul la Primarie, timp de 2 saptamani, vreti sa innebuneasca bietul om? Trebuie sa ai nervii tari sa rezisti acolo 2 saptamani. Cand o vedea bietul om atata delasare, atata dezinteres, atatea lucruri de nefacut si cand va intelege tot ceea ce s-ar putea face… ii poate „lua capul rara”, singura bucurie de pe acolo ar fi salariul in rest… Chiar ma gandeam zilele astea cum rezistati acolo pentru ca stiu si am vazut ca sunteti o persoana de actiune, iar nemiscarea aia „bugetara”… poate afecta grav pe cineva activ”, a precizat Draghincescu.

PND-ista il descrie pe edil ca fiind „un om foarte puternic si cu nervii tari”, continuand tot cu o ironie: „Cum sa nu fie afectat cineva care vrea sensuri giratorii de 50.000 lei/buc si vine „aparatu’ de specialitate” si aduce un calcul estimativ de 300.000 lei … si CLM-ul aproba cam tot atata, si pot da zeci, sute de astfel de exemple!”

Comentarii