stiri Braila – debraila.ro

Draghincescu (PND), despre scandalul de la HC Dunarea: „Ne-au cam facut de ras pe toti in toata tara. Braila a ajuns iarasi de rasul tarii, de data asta insa, cam degeaba”

Consilierul judetean Simona Draghincescu (PND) afirma ca atat Consiliul Judetean, cat si Consiliul Local Municipal, „doresc in continuare sa sustina in continuare handbalul”, catalogand ca fiind „foarte trista si ingrijoratoare” situatia in care antrenorul echipei sau unele jucatoare fac declaratii care starnesc controverse presei, inainte de a discuta cu cei din conducerea clubului sau cu presedintele Consiliului Judetean.

„Anul trecut in luna septembrie-octombrie CJ Braila a aprobat si transferat in contul HC Dunarea Braila 1.000.000 lei pentru activitatea clubului inclusiv pentru diurne si salarii. Mai stiu de asemenea ca marea majoritate a jucatoarelor au un venit bun pentru orasul Braila dar si pentru Romania, in general si chiar daca au restante la salarii nu cred ca nu au avut posibilitatea sa manance in Bucuresti ce doreau si cu chitanta in mana sa vina la club sa-si recupereze cheltuiala, care este cu siguranta deductibila. Personal imi vine foarte greu sa cred ca jucatoarele sau responsabilul clubului cu aceasta deplasare au solicitat bani conducerii clubului pentru masa si conducerea clubului a refuzat sa aprobe cheltuiala. Nu cred, pur si simplu! Eu cred ca adevarul este undeva la mijloc daca nu poate chiar altceva. Ne-au cam facut de ras pe toti in toata tara pentru ca „CJ Braila nu a avut 1.500 de lei sa plateasca masa jucatoarelor de la HC Dunarea Braila”… spun asta pentru ca romanii din toata tara care au citit aceasta informatie cu siguranta nu stiu ceea ce stiu eu sau altii ca mine. Asa ca, Braila a ajuns iarasi de rasul tarii, de data asta insa, cam degeaba”, a precizat Draghincescu.

Gazeta Sporturilor a publicat un articol in care handbalistele se plang ca, in timpul unei deplasari la Bucuresti, unde au disputat un meci, nu au avut bani pentru a manca la restaurant, comandandu-si astfel pizza, pe care au servit-o in microbuz.

Comentarii