stiri Braila – debraila.ro

Draghincescu (PND), despre plombarile „la misto” de pe strazile Brailei: „Cand Tancrad facea lucrari bune, injurau toti. Acum a venit una care face lucrari proaste sau foarte proaste”

Consilierul judetean Simona Draghincescu (PND) a comentat pe o retea de socializare declaratiile primarului Marian Dragomir, care s-a declarat nemultumit de lucrarile realizate de „Micatis Prod”, firma care a castigat contractul pentru reparatiile stradale din municipiu. De foarte multe ori, presa si numerosi internauti au relatat cazuri in care societatatea detinuta de afaceristul brailean Aurel Gropeneanu a realizat lucrari de proasta calitate.

Draghincescu sustine ca s-a ajuns in situatia in care „sa-i regretam pe cei de la Tancrad”, firma care a asfaltat, in trecut, numeroase strazi din oras, aratand ca „au pierdut lictatiile cei care avea experienta de 20 de ani in astfel de lucrari si a castigat o forma care n-ar nici profesionisti, nici experienta, n-au nimic altceva decat utilaje”.

„Pai … daca nu au specialisti si forta de munca calificata ce cauta la licitatii din bani publici? Cum vor executa acestia lucrari cu o garantie de minim 5 ani (sau nu au garantie in contract?) in tot orasul, daca ei nu sunt in stare sa plombeze ca lumea 10 gropi pe o strada, de vine primarul si le arata ca nu sunt buni de nimic? Proiectul acesta nu are si el diriginte de santier sau responsabilul de lucrari care vizeaza lucrarile? Nu tin partea nimanui, dar nu ma pot opri sa nu vad ce se vede cu ochiul liber: cand era o firma care facea lucrari bune (TANCRAD Galati) o injurau toti, motivat sau nemotivat. (…) Mergem la Galati si vedem strazi bune, lucrari aparent de calitate, efectuate in termenul contractual, numai la Braila e invers, parca suntem blestemati. (…) Acum ce-o sa facem, stam si ne uitam la utilajele lui Gropeneanu ca-s frumoase si moderne de parca am fi la o scoala de dans si bune maniere? Daca cei care „gandesc” aceste caiete de sarcini sunt tot cei care au ca atributii si „indrumarea si controlul asociatiilor de proprietari”… m-am lamurit!”, a mentionat PND-ista.

Simona Draghincescu a mai aratat ca „inca” mai spera ca primavara anului 2018 „va reprezenta inceputul reparatiilor capitale pentru strazile municipiului Braila, dar si ale judetului Braila”.

Comentarii