stiri Braila – debraila.ro

Draghincescu (PND), despre liderul PNL: „Danaila, cel mai slab viceprimar pe care l-a avut Braila. Un oportunist umil si servil. Pe Boboc l-a tradat fara sa clipeasca, asa cum ii va trada si pe ceilalti”

Consilierul judetean Simona Draghincescu (PND) considera ca presedintele Organizatiei Judetene PNL, Alexandru Danaila, fost viceprimar in mandatele lui Aurel Simionescu, „a fost cel mai slab viceprimar pe care l-a avut Primaria Braila de-a lungul timpurilor”, catalogandu-l ca fiind „un carierist si un oportunist”.

„Alex Danaila, doctorand la |siguranta nationala”, „baiat bun la toate, mieros, lingusitor, serviabil, imbratisat repede de greii din PNL, mari amatori si ei de copii de mingi si baieti de dus la indeplinire servicii marunte”, dar mai ales poate bun pentru „rezolvat” probleme delicate transformate in “proiecte“ personale de “succes” (Piata Concordia, Padurea Stejaru sau poate si Statiunea Lacu Sarat) sau cea mai vizibila si stresanta tema de „rezolvat” pentru greii PNL (si de ce nu si PSD) cea a competitorilor politici vocali cum ar fi Simona Draghincescu, Alexandru Nazare si prin „invaluire” chiar partenerul sau de incredere Catalin Boboc. (…) Un carierist si un oportunist, fara cuvant si fara idei, umil si servil fara masura fata de cei care l-au sustinut desi pe unii i-a tradat fara sa clipeasca (Boboc) asa cum ii va trada si pe ceilalti la momentul oportun. Este lipsit de scrupule si morala atat timp cat cu o nonsalanta iesita din comun si fara niciun regret si-a permis sa semneze in numele unor terti, care au avut incredere in el, acte pentru care nu avea mandat, fara stiinta sau acordul semnatarilor, indatorandu-i pe acestia pe viata fata de institutii bancare pentru sume pe care abia de stiu sa le scrie daramite sa le mai si plateasca, in folosul si pentru familia lui nu pentru ei, lasandu-i astfel pe drumuri, inselandu-le asteptarile si buna credinta”, a precizat Draghincescu pe o retea de socializare.

PND-ista a mai adaugat faptul ca liderul liberalilor este „un personaj de un tupeu inimaginabil”, acuzandu-l ca „pozeaza in onestul, moralul sau aparatorul cetatenilor dupa ce timp de sase ani si-a batut joc de ei, car a fost viceprimar”: „Acum, le da cetatenilor, dar si noua celorlalti, care mai stim ce hram poarta el prin politica, lectii de moralitate, democratie, corectitudine sau atitudine din fata microfoanelor.”

Comentarii