stiri Braila – debraila.ro

Draghincescu (PND), despre Danaila, presedintele PNL Braila: ”Isi plimba fizicul in MLeu, nu PLeu. Un turnator mizer”

Consilierul judetean Simona Draghincescu (PND) a lansat un atac dur la adresa lui Alexandru Danaila, consilier judetean si presedinte al Organizatiei Judetene PNL, numindu-l ”delator obscur si turnator mizer”. Reactia lui Draghincescu vin dupa ce Danaila a acuzat politizarea Centrului de Informare si Documentare pentru Integrare Europeana (CID), ONG finantat de Consiliul Judetean, a carui angajati ar fi toti membrii PSD.

”Ma surprinde o astfel de interpelare din partea „competentului” si „profesionistului” Danaila, fost viceprimat PNL, acum mare mahar PNList, care atunci cand era viceprimat promova in functii sau angaja NUMAI membri de partid, PNL desigur…Cea mai mare parte dintre fostii directori numiti de PNL sau angajari facute de acestia sunt membri PNL… iar acum critica PSD…O parte importanta dintre directorii PNL sunt si acum in functii (mai putin cativa) iar aceasta modalitate de a pune problema despre PSD nu arata decat ipocrizia de care da dovada asa zisul presedinte PNL, marioneta celor care conduc in realitate PNL Braila. Este o mare nerusinare din partea lui sa spuna asa ceva dar daca stau bine sa ma gandesc si ma intreb, oare cand a avut Danaila, vreodata, rusine? Niciodata! Cand lasi oameni pe drumuri si scrii despre unul sau alta ca au facut prejudicii fara sa ai nicio dovada ci numai vorbe goale scrise sub semnatura privata in fata unui militian servil ori procuror … nu esti decat un delator obscur, nici macar mediocru, un turnator mizer”, a scris PND-ista pe o retea de socializare.

Draghincescu a mai adaugat faptul ca ii solicita public lui Alexandru Danaila sa ii achite suma de 2.000 de lei, cheltuieli de judecata intr-un proces pierdut de fostul viceprimar, pentru a nu il executa silit: ”Si daca tot isi plimba fizicul important si de neinlocuit in MLeu, nu PeNeLeu si nici PLeu, cred c-o avea vreo 2.000 de lei sa-mi plateasca cheltuielile de judecata, ce credeti?”

Comentarii