stiri Braila – debraila.ro

Draghincescu (PND), despre Danaila (PNL): ”Baiatul asta chiar e cinstit. E cinstitul Brailei! A luat si el 400.000 de euro de la o banca si nu i-a mai dat inapoi. Sa le spuna brailenilor cum se face!”

Consilierul judetean Simona Draghincescu (PND) l-a ironizat pe Alexandru Danaila, consilier judetean si presedinte al Organizatiei Judetene PNL, numindu-l ”cinstitul Brailei” si cerandu-i sa le explice brailenilor cum poate fi contractat si, apoi, neplatit un credit bancar de aproximativ 400.000 de euro, ”cu girul unor subordonati care au ramas, in cele din urma, fara case”.

”Omul are in spate numeroase afaceri care n-au cum sa nu te puna pe ganduri, cum e si golania cu Padurea Stejarul, si vine, cu o fata de ingeras, si ne spune cat de hoti si penali suntem noi. Le vorbeste brailenilor despre cine si cum ii fura, despre cum e cu onestitatea. Doamne fereste! Oare pune linistit capul pe perna? Oare ii trece seara prin cap ca niste oameni au ramas fara case pentru ca firma mamei lui sa puna mana pe 400.000 de euro? Baiatul asta chiar e cinstit. Omul e cinstitul Brailei! Ce a facut si el? A luat si el 400.000 de euro de la o banca si nu i-a mai dat inapoi. Sa le spuna brailenilor cum se face! Cum nu i-o fi rusine? Un politician mic si ratat, dar cu aere de cel mai bun si mai curat”, a precizat Draghincescu (PND) pe o retea de socializare.

DEBRAILA.ro a dezvaluit o afacere de 400.000 de euro, in care firma mamei politicianului liberal, cu implicarea directa a lui Danaila, a luat un credit bancar urias, pe care nu l-a mai achitat.

Exclusiv | DOCUMENTE | RETETA COMPLETA a unui POLITICIAN BRAILEAN: Circuitul inchis al unor munti de bani sau cum SA TEPUIESTI o banca cu SUTE DE MII DE EURO

Comentarii