stiri Braila – debraila.ro

Draghincescu (PND), despre Danaila, liderul PNL, care sustine ca e executat silit pentru un credit imobiliar: „Iarasi minte. Creditul e pentru Hotelul Paris, unde are adresa din buletin si unde au descins procurorii pentru prostitutie”

Consilierul judetean Simona Draghincescu (PND) l-a acuzat pe presedintele Organizatiei Judetene PNL, consilierul judetean Alexandru Danaila, ca minte in legatura cu declaratiile sale privind faptul ca este executat silit din cauza unui credit imobiliar pe care l-a contractat si pe care, din cauza crizei financiare, nu l-a mai putut achita in conditiile stabilite initial.

„Iarasi minte. Nu a luat niciun apartament niciodata ptr ca in declaratiile sale de avere nu apare niciun apartament achizitionat din 2008 si pana acum prin credit bancar. Nu detine nimic in proprietate in afara de o masina”, a precizat Draghincescu pe o retea de socializare.

Mai mult decat atat, PND-ista sustine ca creditul in cauza este un credit al firmei familiei lui Danaila, SC AVIA TRAVEL SA, in valoare de 380.000 de euro: „E firma la care Alexandru Danaila a fost angajat ca jurist. Pentru acest credit s-au ipotecat in afara de hotelui Paris (pentru constructia acestuia s-a contractat creditul) si alte cateva imobile (apartamente) ale unor fosti angajati ai SC AVIA TRAVEL SRL Braila. La Hotelul Paris are el corespondenta, din Cartea de Identitate. Apropo, Hotelul Paris nu este acela unde au descins procurorii DIICOT ptr trafic de persoane si prostitutie? Parca asa scria intr-un ziar acum cativa ani in urma…”

Comentarii