stiri Braila – debraila.ro

Draghincescu (PND), consilier judetean la primul mandat: „Imi cer scuze brailenilor pentru cum arata drumurile judetene”

Consilierul judetean Simona Draghincescu (PND), care in perioada 2012-2016 a fost consilier municipal independent, iar anterior director al Directiei Administratiei Pietelor si Targurilor, a publicat pe o retea de socializare un text in care precizeaza ca „isi cere scuze brailenilor pentru neajunsurile pe care Consiliul Judetean Braila le-a creat”, facand referire la starea deplorabila a multor drumuri judetene.

„Desi nu am nicio vina fata de modul in care au ajuns drumurile judetene, in acest moment, imi cer scuze brailenilor pentru neajunsurile pe care CJ, din care fac si eu acum parte, le-a creat acestora. Sper din toata inima ca perioada contestatiilor se va termina cat mai repede, ca toate contractele se vor incheia si lucrarile la drumuri vor incepe in primavara anului 2018. Imi cer scuze, va rog sa ma iertati! Voi face tot ce pot sa urnesc lucrurile spre bine!”, a spus Draghincescu.

Reactia PND-istei vine dupa ce doi barbati din Ulmu, satui sa astepte reabilitarea drumului judetean 203, care pe portiunea dintre Faurei si Insuratei arata ca dupa razboi, fiind plin de cratere, au astupat mai multe gropi intr-un mod original, aruncand pietris dintr-o caruta.

Comentarii