stiri Braila – debraila.ro

Draghincescu, consilier judetean PND: „Ori de cate ori apare un subiect cu Spitalul Judetean, apar si spagile de la angajare. Nu intereseaza pe nimeni? Solicit organelor competente sa se autosesizeze”

Consilierul judetean Simona Draghincescu (PND) afirma, intr-o postare pe o retea de socializare, ca, in ultima perioada, atunci cand sunt publicate stiri despre Spitalul Judetean apar comentarii ale internautilor legate de spagile de la angajare.

„In ultima perioada, ori de cate ori apare un subiect cu Spitalul Judetean despre angajari apar aceleasi nemultumiri: spagile de la angajare! Eu ma cutremur. Oare nu se sesizeaza nimeni? Nu intereseaza pe nimeni? Oare dorm toti bine cand citesc asa ceva despre astfel de actiuni din aceasta zona? Am solicitat in sedinta Consiliului Judetean ca persoanele din comisia de angajare sa fie unele deasupra oricaror suspiciuni. Asa o fi? Cred ca societatea romaneasca este la un moment de rascruce si nu se va face bine fara ca adevarul, competenta si profesionalismul sa razbata in locul minciunii, neincrederii, incompetententei, spagilor”, a precizat Draghincescu.

Alesul local considera ca „este inadmisibil ca astfel de comentarii si de „zvonuri” sa ramana in spatiul public de atata timp si nimeni sa nu se sesizeze, sa nu faca nimic”, solicitand organelor competente sa se autosesize.

Comentarii