stiri Braila – debraila.ro

Draghincescu anunta ca o voteaza pe Viorica Dancila: „Votez o femeie, cu toata inima. Femeile sunt mai muncitoare, mai cinstite. Femeile nu fac greseli flagrante. Aria cercului nu foloseste la nimic si nu are nicio relevanta in viata reala”

Consilierul judetean Simona Draghincescu (PND) o va vota, in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, pe Viorica Dancila, candidatul PSD. Anuntul a fost facut pe o retea de socializare, insotit de o serie de argumente care pun in prim-plan femeia.

Draghincescu, care, in trecut, a candidat de mai multe ori la fotoliul de primar al municipiului, precizeaza faptul ca unul dintre motivele pentru care va pune stampila pe Dancila este acela ca „femeile sunt mai muncitoare, mai oneste, mai cinstite si mai sincere”.

Totodata, PND-ista a facut referire si la episodul recent in care a fost implicat fostul premier, care a raspuns gresit atunci cand a fost intrebata cum se calculeaza aria cercului, desi declarase ca a dat meditatii la matematica.

„De ce votez o femeie? Uite ca va si spun: pentru ca e FEMEIE si eu am sustinut mereu FEMEILE; pentru ca FEMEILE sunt sensibile si atente cu ce se intampla in jurul lor; pentru ca FEMEILE sunt mai muncitoare, mai oneste, mai cinstite si mai sincere; pentru ca FEMEILE sunt dedicate cu adevarat muncii lor si cand se apuca de treaba o termina; pentru ca le este rusine si nu fac greseli flagrante; pentru ca fara FEMEI nu exista copii, fara copii nu exista urmasi, fara urmasi nu exista popor; pentru ca FEMEILE sunt CALDE si UMANE; pentru ca FEMEILE isi apara si ocrotesc intotdeauna familia si copii deci asa isi vor apara si ocroti tara; pentru ca FEMEILE sunt mai responsabile si se gandesc la repercusiunile actiunilor lor; pentru ca sunt atente la detaliile care conteaza; pentru ca FEMEILE sunt practice si stiu exact ce este de facut cand trebuie sau este o situatie limita; pentru ca majoritatea covarsitoare a FEMEILOR (si barbatilor) nu stiu aria cercului deoarece aceasta nu foloseste la nimic si nu are nicio relevanta in viata reala; pentru ca FEMEILE au caracter si sunt dispuse sa-si dea viata pentru copilul lor; pentru ca FEMEILE fac mult mai putine accidente de circulatie decat barbatii; pentru ca TOATE natiunile care au avut conducatori FEMEI sunt natiuni dezvoltate si respectate”, a explicat Simona Draghincescu.

Consilierul judetean a introdus in postare si hastag-urile „#votamofemeie” si „#Suntem51,76%”.

Comentarii