stiri Braila – debraila.ro

Doi tineri braileni au fost prinsi la Ianca, dupa ce jefuisera un centru comercial din Buzau

Duminica, 16 iulie, la ora 16:00, Politia orasului Ianca a fost sesizata de catre Politia Municipiului Buzau cu privire la faptul ca doua persoane necunoscute ar fi sustras telefoane, parfumuri si alte bunuri dintr-un centru comercial din Buzau, dupa care s-au deplasat cu un taxi, pe drumul national 2B, catre municipiul Braila.

In urma sesizarii, politistii au efectuat un filtru pe DN 2B, pe raza orasului Ianca, ocazie cu care au depistat si oprit autoturismul in cauza, condus de catre un barbat de 35 de ani, din comuna Galbinasi, judetul Buzau. In autoturism se mai aflau sotia taximetristului si alti doi braileni, cu varste de 20, respectiv 23 de ani.

Politistii au procedat la controlul corporal al persoanelor si a vehiculului, asupra celor doi braileni fiind gasit cate un telefon mobil.

Totodata, sub scaunul din dreapta al masinii, a fost gasita o borseta, in care se aflau mai multe unelte folosite la sustragerea capsulelor si a alarmelor de la articolele vestimentare.

Persoanele in cauza au fost conduse la sediul politiei in vederea continuarii verificarilor, fiind preluate ulterior de catre politistii din cadrul Politiei Municipiului Buzau, in vederea continuarii cercetarilor.

Comentarii