stiri Braila – debraila.ro

Dobre (PSD), vice CJ, despre Popa (PNL): „Mini-deputat! Pai care sunt fondurile europene atrase la Ciresu de bunul sau tata? Guvernul a directionat sume colosale tatalui deputatului”

Social-democratul Ionut Ciprian Dobre (foto stanga), vicepresedinte al Consiliului Judetean, l-a ironizat pe parlamentarul liberal Alexandru Popa (foto dreapta), pe care l-a numit „mini-deputat”, dupa ce Popa l-a acuzat pe Francisk Iulian Chiriac, presedintele CJ, ca este „partinitor” atunci cand imparte bani pentru comune si orase. 

Totodata, Dobre sustine ca Guvernul Orban „a directionat sume colosale tatalui deputatului ca urmare a cererii acestuia”, in contextul in care Radu Popa (PNL), tatal lui Alexandru Popa, este primarul comunei Ciresu.

„Mini-deputatul Popa transmite ca un primar gospodar nu cere bani de la bugetul de stat, ci trebuie sa ia bani europeni. Pai care sunt fondurile europene atrase la Ciresu de bunul sau tata? Dle primar Popa, iertati-l, ca-i mic si nu si-a dat seama de jignirea publica pe care v-a adus-o… Prin ordonanta de urgenta nr. 758/09.2020, guvernul a directionat sume colosale tatalui deputatului ca urmare a cererii acestuia. Asemenea mizerie politica este generata de un deputat de Braila prin declaratii publice iresponsabile care jignesc primarii, iar acelasi mini-deputat este dispus sa-l arunce si pe tatal sau in ridicol… Iese la iveala adevarata fata a liberalismului brailean mergand pe principiul …<<sa-mi fie mie bine, restul Dumnezeu cu mila, iar cand e cazul ne dezicem chiar si de tata>>”, a scris vicele CJ pe o retea de socializare.

Comentarii