stiri Braila – debraila.ro

DISPARUTE! | Politistii braileni le cauta pe Mariana si Iulia | LE-ATI VAZUT?

In ultimele doua zile, doua fete au fost date disparute la Politie.

Una dintre ele, Tudose Mariana (foto stanga), este minora, avand 16 ani. Disparitia acesteia a fost semnalata, sambata (17 octombrie), de bunica sa in varsta de 79 ani, din orasul Insuratei.

Batrana le-a povestit politistilor ca minora lipseste de acasa inca din data de 28 septembrie. Potrivit femeii, adolescenta isi facuse un obicei din a lipsi de acasa, insa revenea de fiecare data, dupa anumite intervale de timp. De data aceasta, nu s-a mai intors.

Semnalmente: inaltime 150 de cm, greutate aproximativ 45 de kg, constitutie atletica, ochi albastri, par blond si fata rotunda.

Imbracaminte si incaltaminte: nu se cunoaste.

Cealalta tanara data disparuta se numeste Pirlea Iulia (foto dreapta) si are 18 ani. Mama sa a fost cea care i-a anuntat pe oamenii legii, in cursul zilei de luni, despre faptul ca fata a plecat pe 15 octombrie de la domiciliul unde locuia cu iubitul si nu a mai revenit.

„In toata aceasta perioada, a comunicat telefonic atat cu mama, cat si cu prietenul sau, prin care i-a informat, in mod nereal, cu privire la locul in care se afla, insa, in prezent, nu mai poate fi contactata”, mentioneaza Politia.

Semnalmente: inaltime 165 de cm, greutate 52 de kg, ochi verzi, par lung, saten, vopsit blond, piercing in buric, fara semne particulare.

Imbracaminte si incaltaminte: nu se cunoaste.

Pentru Tudose Mariana si Pirlea Iulia a fost solicitata cautarea la nivel national si international.

Persoanele care pot oferi informatii despre locul in care se afla fetele sunt rugate sa apeleze numarul de urgenta gratuit 112 sau sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie.

Comentarii