stiri Braila – debraila.ro

Directorul filarmonicii brailene, care a cantat manele: „Stiam versurile lui Salam pentru ca le-am auzit pe strada, le-am nimerit. Mi-a iesit bine, ca sunt solist”

Ionut Sandel Balaban, directorul Filarmonicii „Lyra-George Cavadia”, care apare intr-un filmulet in timp ce canta manele la o petrecere privata si primeste bani pentru dedicatii, a declarat pentru DEBRAILA ca stia versurile melodiilor interpretate pentru ca „le-a auzit pe strada”, afirmand ca nu asculta acest gen muzical.

„A fost un moment unic, unde eram intre rude. Mi s-a solicitat sa cant manele si am cantat ce mi-am adus aminte. Am auzit pe strada acele melodii. Toata lumea care merge pe strada le aude. Sunt niste refrene care sunt la ordinea zilei. Nu am o problema cu manelele, am predat si la Șutu. Nu e de domeniul filarmonicii, dar le-am nimerit. Am terminat Academia de Muzica din Cluj. Eu sunt solist de meserie, era normal sa imi iasa. Am facut-o din tot sufletul. Am primit bani pentru dedicatii caci acesta a fost efectul asupra celor prezenti. Eu nu m-am simtit ca un lautar”, a spus Balaban.

Directorul filarmonicii recunoaste ca episodul a fost „o greseala”, pe care o regreta, tinand cont ca a afectat imaginea institutiei pe care o conduce: „A fost prima oara cand am cantat asa ceva!”

Comentarii