stiri Braila – debraila.ro

DERAPAJ | Politician din conducerea PNL Braila, despre atentatul de duminica: „Le-a taiat gazul la vreo 10 insi”

Vicepresedintele Organizatiei Municipale PNL, Florentin Diveica, de profesie avocat, a publicat pe o retea de socializare un comentariu deplasat care facea referire la Marius Valentin Parfenie si faptele pe care le-a savarasit.

Braileanul, in varsta de 20 de ani, a injunghiat un barbat, i-a furat masina si apoi a spulberat noua persoane, doua pe Soseaua de Centura si sapte in fata intrarii principale a mall-ului.

Intr-o exprimare cel putin nefericita, politicianul a precizat ca tanarul, despre care instanta a spus ca a fost autorul unei actiuni cirminale la limita unui atentat terorist, „le-a taiat gazul la vreo 10 insi”.

Diveica l-a numit pe braileanul aflat in arest preventiv „Parfenie din Mall”.

Derapajul ne-a fost sesizat de catre un cititor.

Trebuie mentionat faptul ca, in urma cu doar cateva luni, liberalul sugera, tot pe o retea de socializare, ca un jurnalist al ziarului Obiectiv, care il criticase pe Alexandru Danaila, presedintele Organizatiei Judetene PNL, sa fie cercetat penal.

„Eu zic ca ar fi buna o ancheta penala impotriva dumneavoastra. (…) Oricum veti face parte din dosarul penal – nu stiu inca in ce calitate ….. Daca tot faceti destainuiri, pai sa le faceti complet. (…) Articolul este vadit partinitor. Nu cred ca este scris de un jurnalist, ci sigur de un membru de partid (cu legitimatie, functie, atributii etc.), partid vopsit cu mult rosu”, preciza in iunie Florentin Diveica.

Comentarii