stiri Braila – debraila.ro

Deputatul Popa (PNL), ATAC DUR la Daea: “Te întrebi dacă un om e sănătos la cap. Și unde nu-i cap, vai de picioare. De pantofi nu mai zic…”

Deputatul Alexandru Popa, președintele PNL Brăila, a lansat un atac dur la adresa social-democratului Petre Daea, după ce ministrul Agriculturii a intrat încălțat într-un canal de irigații din județul Brăila.

“Există o limită dincolo de care te întrebi dacă un om e sănătos la cap. Și unde nu-i cap, vai de picioare. De pantofi nu mai zic…”, a precizat Popa pe o rețea de socializare.

Totodată, parlamentarul liberal susține “că nu mai e de râs, e de plâns”, întrebându-se dacă pe Petre Daea “se bazează PSD-ul să țină Agricultura pe linia de plutire”.

Cin’ să fie, cin’ să fie? Ministrul Petrea Daea, suprins zilele trecute inspectând un canal de irigații din județul Brăila. Am râs noi în trecut de expresiile scoase din puțul gândirii lui Petre Daea, precum cele de genul „oaie e o statuie vie” și „cormoranii fac baie în piscine”, dar când îl vezi pe ditamai ministrul Agriculturii intrând cu pantofii în apă, într-un canal de irigații, în inspecție, îți dai seama că nu mai e de râs, e de plâns”, a mai adăugat sursa citată.

Brăila a fost primul județ vizitat de Daea după ce a fost numit ministru.

Comentarii