stiri Braila – debraila.ro

Deputatul Popa (PNL) a oferit cadouri pentru 1400 de copii din sapte comune: „Valoarea totala este de 70.000 de lei!”

Deputatul Alexandru Popa, presedintele Organizatiei Judetene PNL, a anuntat, miercuri, prin intermediul unui comunicat de presa, faptul ca a oferit, cu ocazia Craciunului, un numar de 1.400 de cadouri pentru copii din sapte comune.

De Mos Nicolae, parlamentarul, care mentionase anterior ca isi va cheltui indemnizatia in scopuri caritabile, a dus 600 de pachete cu produse alimentare si dulciuri unor copii care provin din familii nevoiase, in comunele Ulmu, Mircea Voda si Viziru.

„De data aceasta am umplut tolba Mosului cu cadouri nu doar pentru copiii ce provin din familii cu posibilitati materiale reduse, ci pentru toti copiii din comunele Frecatei, Surdila Greci, Zavoaia, Ciresu, Ciocile, Lanurile si Ulmu. Anul acesta a fost unul destul de greu pentru adulti, dar si pentru cei mici, care au fost bulversati de schimbarile prin care au trecut ca urmare a situatiei pandemice si de aceea am considerat potrivit sa le fac o bucurie tuturor copiilor din localitatile pe care le-am ales, nu doar unora dintre ei. Dat fiind ca avea multe cadouri de impartit, Mos Craciun a inceput treaba mai devreme: la unii dintre copii a venit in acest week-end, iar la altii in cursul primelor zile ale acestei saptamani”, a declarat Popa.

Totodata, liderul liberalilor braileni a aratat ca valoarea totala a celor 1.400 de cadouri se ridica la 70.000 de lei.

„Voi continua sa-mi folosesc indemnizatia de parlamentar in actiuni care inseamna sustinerea unor braileni aflati in nevoie si voi anunta de fiecare data in ce fel au fost folositi banii, pentru o deplina transparenta. Deja am primit o multime de solicitari din tot judetul, de la oameni care au aflat de intentia mea si care au nevoie de ajutor. Nu-i voi putea ajuta pe toti, dar o sa selectez cu atentie acele cazuri care voi considera ca sunt mai urgente”, a concluzionat sursa citata.

Comentarii