stiri Braila – debraila.ro

Deputatul Popa (PNL) a oferit 600 de pachete unor copii din Mircea Voda, Ulmu si Viziru: „E prima investitie pe care am facut-o cu banii din indemnizatia de parlamentar”

Deputatul Alexandru Popa, presedintele Organizatiei Judetene PNL, a anuntat, prin intermediul unui comunicat de presa, faptul ca a oferit cateva sute de pachete cu produse alimentare si dulciuri unor copii din familii nevoiase.

In luna octombrie, liberalul declarase ca, pana la finalul mandatului, isi va folosi indemnizatia de parlamentar pentru acte de caritate, urmand sa comunice in ce mod au fost folositi banii.

„Astazi (n.r. 6 decembrie) vreau sa anunt ca prima „investitie” pe care am facut-o cu banii primiti ca indemnizatie consta in achizitionarea de produse alimentare si dulciuri oferite de Mos Nicolae unor copii ce provin din familii sarace. Mai exact, am facut circa 600 de pachete care au fost oferite in week-end ca dar de Mos Nicolae unor copii din localitatile Mircea Voda, Ulmu si Viziru. Si ca sa nu existe niciun fel de dubii, precizez ca singurul criteriu care a contat atunci cand s-au stabilit beneficiarii acestor daruri a fost legat de situatia financiara dificila a familiei respective”, a precizat sursa citata.

Totodata, Popa a subliniat faptul ca urmeaza sa faca un gest similar si cu ocazia Craciunului, cerandu-le primarilor comunelor brailene sa ii semnaleze cazurile sociale mai deosebite.

Comentarii