stiri Braila – debraila.ro

Deputatul Meirosu (ProRomania): „Caderea Guvernului PSD, un castig categoric pentru Romania. Fara ProRomania, Dancila ramanea premier. Sunt mandra ca am votat motiunea”

Deputatul brailean Emilia Meirosu, coordonatorul Organizatiei Judetene ProRomania, considera ca demiterea Guvernului PSD prin motiune de cenzura reprezinta „un castig categoric pentru Romania”, subliniind faptul ca toti parlamentarii ProRomania au votat motiunea.

„Dupa aproape doi ani in care Viorica Dancila a condus, dupa cum spun foarte multi, cel mai incompetent guvern al Romaniei postdecembriste, un guvern care a aratat un dispret uluitor fata de cetateni, dovedind ca nu da doi bani pe votul romanilor de la alegerile europarlamentare, a venit si ziua demiterii, ziua reintoarcerii la normalitate. Fiind un moment atat de important, nu ma feresc sa spun ca sunt foarte mandra ca am votat motiunea, mai ales tinand cont de presiunile si „cumparaturile”, ca sa vorbesc plastic, care au avut loc in Parlament. E un castig categoric pentru Romania”, a declarat Meirosu.

Totodata, parlamentarul a mai aratat faptul ca ProRomania a avut un rol decisiv in adoptarea motiunii de cenzura initiate de liberali, fapt care, in opinia sursei citate, dovedeste „maturitate politica”.

„Dancila pleaca, nu stiu unde, dar sigur pleaca de la Palatul Victoria. ProRomania a scos ALDE de la guvernare si nu trebuie uitat acest lucru. Apoi, fara votul parlamentarilor ProRomania, Viorica Dancila ramanea premier. Este un adevar care, dincolo de orice, arata maturitate politica. Am pus pe primul loc Romania si n-am tinut cont de rivalitati sau diferente ideologice. In acest mod, Guvernul PSD a fost oprit din a face rau Romaniei”, a concluzionat Emilia Meirosu.

Motiunea de cenzura „Ca sa reconstruim Romania, Guvernul Dancila trebuie demis urgent” a fost adoptata, joi, cu votul a 238 de parlamentari.

Comentarii