stiri Braila – debraila.ro

Deputatul Meirosu, despre cazul directorului CSM: „Ma mahneste profund, ca femeie, ca mama. Un barbat adevarat nu loveste o femeie. Trebuie sa demisioneze”

Deputatul Emilia Meirosu (PSD), de profesie cadru didactic, a comentat pe o retea de socializare cazul directorului Clubului Sportiv Municipal (CSM), Dumitru Blanaru, condamnat penal pentru ca si-a lovit fosta sotie, prezentat de DEBRAILA.

Parlamentarul ii solicita lui Blanaru sa demisioneze din functie, afirmand ca sportul are si o functie educativa, tinand cont ca „atunci cand vorbim de CSM vorbim fara dubii de sportivi aflati la inceput de drum”.

„Este o situatie care ma mahneste profund, ca femeie, ca mama, inainte de orice altceva. Vorbim despre o persoana condamnata de instanta pentru ca si-a lovit sotia, un comportament care trebuie blamat ferm, fara nicio ezitare. Un barbat adevarat nu loveste o femeie. Mai mult decat atat, persoana in cauza se afla la conducerea unei institutii vitale pentru sportul brailean, o institutie care are, printre altele, ca obiectiv „combaterea si prevenirea violentei si dopajului in activitatea proprie”. Il invit pe domnul Blanaru sa cugete la faptul ca sportul are si o functie educativa, de care nu trebuie sa uite, ca slefuieste caractere, in conditiile in care atunci cand vorbim de CSM vorbim fara dubii de sportivi aflati la inceput de drum. Domnul Blanaru trebuie sa demisioneze din functie. Il rog sa gaseasca demnitatea necesara unui astfel de gest”, a precizat Meirosu.

Seful Clubului Sportiv Municipal, condamnat penal pentru ca SI-A BATUT FOSTA SOTIE

Comentarii