stiri Braila – debraila.ro

DEMISIE IN BLOC la Braila, dupa plecarea lui Tudose: Ponta a ramas fara filiala | “Ne delimitam de minciuna cu demnitate! Ponta, Dragnea 2”

Membrii Organizatiei Judetene ProRomania au demisionat in bloc, in frunte cu deputatul Emilia Meirosu si consilierul judetean Marian Capatina, anuntand ca si-au luat “ramas bun de la politica pumnului in gura dusa in ultima perioada de Dragnea 2”. Decizia a fost luata intr-o sedinta care a avut loc, sambata dimineata, la sediul filialei.

“In urma atacurilor constante pe care presedintele ProRomania le-a avut atat la adresa celei mai puternice organizatii din partid, cat si la adresa liderilor, implicit la adresa electoratului brailean, electorat de centru-stanga, ne prezentam demisia. De ce plecam? Partidul inseamna oameni care au experiente si competente, idealuri si nazuinte. Politica liderilor ProRomani a creat o ruptura intre oamenii de la baza partidului si deciziile centrale. Asadar, ramanem aceeasi oameni care se delimiteaza de minciuna cu demnitate. Demisia!”, se arata intr-un comunicat de presa al filialei.

Emilia Meirosu, fost coordonator al organizatiei judetene, a fost suspendata din partid, alaturi de alti parlamentari, dupa ce a votat instalarea Guvernului Orban.

Recent, europarlamentarul brailean Mihai Tudose si-a anuntat demisia din ProRomania, la finalul unui dur schimb de replici, intins pe o perioada mai lunga de timp, cu liderul partidului, Victor Ponta. Și Tudose a sustinut public inlocuirea Guvernului Viorica Dancila, fapt contrar pozitiei exprimate de Ponta.

Acum, coordonatorul interimar al filialei ProRomania Braila este deputatul Ion Mocioalca, secretarul-general al partidului si cumatrul lui Victor Ponta.

Comentarii