stiri Braila – debraila.ro

De 8 martie, politistii le-au „AMENDAT” pe brailence cu flori

Ziua de 8 martie reprezinta un prilej de bucurie pentru toate doamnele si domnisoarele, dar si pentru politistii braileni, care s-au bucurat de zambetele femeilor pe care le-au oprit in trafic sau pe strada pentru a le oferi o floare.

Oamenii legii au transmis doamnelor, cu multa caldura si simpatie, recomandari pentru prevenirea accidentelor rutiere si a altor evenimente care le-ar putea afecta fizic si emotional si le-au oferit flori si gandurile lor bune.

Cu surprindere si bucurie, doamnele si domnisoarele aflate in centrul comercial Braila Mall au primit urarile politistilor.

Un moment emotionat a fost oferit de politistii Serviciului Rutier doamnelor aflate la varsta pensiei, la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor. Intampinate cu flori si felicitari de oamenii legii, bunicutele au fost vadit emotionate de gest. In schimbul florilor si al sfaturilor primite, doamnele au promis ca vor fi un model de comportament rutier in traversarea regulamentara a drumurilor publice.

Cu prilejul acestei zile, politistele compartimentului Analiza si Prevenirea Criminalitatii au transmis mesaje sensibile, dar pline de semnificatie, pentru aceasta categorie vulnerabila in fata diferitelor infractiuni, in special violenta in familie si talharie.

Florile si zambetele primite de femei au fost insotite de pliante „Alege Viata!”, ghiduri pentru victimele violentei in familie si informatii pentru prevenirea talhariilor.

Activitatile dedicate Zilei Internationale a Femeii au fost organizate de Inspectoratul de Politie Judetean, cu sprijinul Braila Mall si in parteneriat cu Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor.

Incepand cu ora 11:00, politistii de la Serviciul si Biroul Rutier, dar si de la Biroul de Ordine Publica, au fost prezenti pe Calea Calarasilor, unde au oferit flori doamnelor si domnisoarelor aflate la volan sau care erau pietoni.

Comentarii