stiri Braila – debraila.ro

Daniela Rădulescu s-a înscris în AUR: „Am fost tot timpul susținătoarea femeilor și familiei tradiționale” | Rădulescu va candida pentru un nou mandat în Consiliul Local Municipal

Consilierul local municipal Daniela Rădulescu (foto dreapta) a demisionat din Partidul Mișcarea Populară și s-a înscris în Alianța pentru Unirea Românilor, mai exact s-a alăturat echipei lui Florin Cîrligea (foto stânga), candidatul AUR pentru Primăria Brăila. Aceasta va candida pe lista AUR pentru Consiliul Local Municipal.

Rădulescu afirmă că a așteptat să se tranșeze conflictul juridic din PMP cu privire la persoana care este din punct de vedere legal președintele partidului – Cristian Diaconescu sau Eugen Tomac, iar când acest lucru s-a finalizat cu victoria lui Tomac, nu s-a regăsit în alianța PMP cu USR și Forța Dreptei și a ales partidul condus de George Simion.  

Proaspătul membru AUR a mai subliniat faptul că a demisionat din Consiliul Local Municipal. Daniela Rădulescu fusese, la alegerile locale din 2020, primul candidat pe lista PMP pentru Consiliu.

„Să va spun de ce am ales să mă înscriu în AUR. Pentru că mă regăsesc, din punct de vedere doctrinar, în cei patru piloni ai AUR: familie, credință, națiune și libertate. (…) Am ales să mă alătur echipei AUR, în care am regăsit și foști colegi de la PMP cu care am făcut echipă extraordinară, cât și noi colegi. Eu am fost tot timpul susținătoarea femeilor și familiei tradiționale. În alianța care s-a format acum, la centru, nu mai mă regăseam. Categoric voi candida pentru un post de consilier local municipal”, a declarat Rădulescu în cadrul unei conferințe de presă. 

Daniela Rădulescu este printre puținii consilieri locali municipali care au reușit să realizeze un proiect concret din această postură. Mai exact, în mandatul 2016-2020, a inițiat un proiect de hotărâre care prevede acordarea unui stimulent financiar de 1.000 de lei pentru fiecare nou-născut din municipiu. Proiectul a fost aprobat în CLM și, astfel, s-a concretizat. 

„Mi-am dorit cu adevărat să fac așa ceva pentru tinerele mămici. Am discutat cu domnul primar, i-am explicat, i-am arătat proiectul, i-am spus că e un proiect foarte bun și l-am depus. A fost votat de toți consilierii. Poate reușesc în viitorul mandat să măresc suma de la 1.000 de lei – cât se dă acum – la 2.000 de lei”, a explicat candidatul AUR pentru Consiliul Local Municipal. 

Florin Cîrligea, candidatul AUR la Primăria Brăila, prezent alături de Rădulescu, a subliniat că este adeptul „lucrului în echipă” și că fostul consilier municipal PNL este „de mare ajutor pe latura socială”.

„Când cineva spune că se pricepe la toate, greșește amarnic. Am nevoie de o echipa puternică, în care fiecare domeniu să fie regăsit prin oameni care pot face acest lucru. Doamna Rădulescu ne este de mare ajutor pe latura socială, cu familia. Avem oameni pricepuți din toate domeniile, nu doar oameni care au performat pe funcții politice”, a arătat Cîrligea.

Comentarii