stiri Braila – debraila.ro

Danaila va fi exclus din PNL | Fostul lider al liberalilor braileni, pe lista neagra a partidului

Alexandru Danaila va fi exclus din PNL Braila, potrivit unor surse politice. Decizia va fi luata, miercuri seara, in cadrul unei sedinte a Biroului Politic Municipal.

Lui Danaila, care a condus filiala din aprilie 2017 si pana dupa alegerile locale din septembrie 2020, i se reproseaza faptul ca nu s-a implicat in campania electorala pentru alegerile parlamentare.

Se pare ca pe lista excluderilor se mai afla si Raluca Bucur, fost consilier local municipal si unul dintre cei mai activi sustinatori ai lui Adrian Tabarac, care a fost candidat independent la alegerile parlamentare si cel mai vocal oponent al candidatilor PNL.

In mediul politic se discuta de ceva vreme despre faptul ca Alexandru Danaila ar fi unul dintre personajele politice care s-a aflat in spatele candidaturii lui Tabarac.

Dupa alegerile locale din urma cu doar cateva luni, Danaila s-a numarat printre presedintii de organizatii judetene carora li s-a impus sa demisioneze din cauza faptului ca organizatiile pe care le conduc au obtinut un scor politic sub 27%. La Braila, PNL a reusit sa adune 26,94% dintre sufragii pentru lista de consilieri judeteni.

Comentarii