stiri Braila – debraila.ro

Danaila, presedintele PNL Braila: „Sunt executat silit pentru un credit bancar. Nu este o treaba de care sa imi fie rusine. Fiecare, acasa, face ce considera”

Consilierul judetean Alexandru Danaila, presedintele Organizatiei Judetene PNL si fost viceprimar al municipiului, a recunoscut, in cadrul unei conferinte de presa, ca are poprire pe indemnizatia de ales din cauza unui credit imobiliar la care a avut „dificultati in plata ratelor”. Recent, consilierul judetean Catalin Iordache (PND) a facut aluzie la situatia lui Danaila de executat silit.

„La momentul in care dobanzile creditelor, la momentul in care toate valutele au luat-o in aer, au fost momente in care am avut dificultati in plata ratelor. M-au reclamat cei care lucreaza la stat si cei care lucreaza la stat n-au cum sa aiba rate la banca. N-as vrea sa ducem o discutie intr-o chestiune personala, ca sa incercam sa astupam niste lucruri care nu se intampla pentru judet. Fiecare privat, in dreptul lui, acasa, face ce considera, isi gestioneaza situatia cum considera mai bine. Cand reprezinti partidul, reprezinti oamenii care te-au votat, vei lua deciziile cele mai corecte, asa cum crezi. Nu vreau sa ducem discutia la nivel personal. Eu vreau sa participam la dezvoltarea acestui judet, nu sa ne balacarim intre noi. Va spun eu ce trebuie acoperit: cand te duci la Consiliul Judetean si dintr-o singura tranzactie platesti 3,9 miliarde in plus doar pentru ca asa ai vrut. Daca eu, acasa la mine, platesc 500 de mil in plus ca asa am vrut eu, ca am fost un tampit si am luat o decizie gresita, e alegerea mea. La CJ daca platesti banii astia, trebuie sa raspunzi. Platesc in continuare, intr-o forma de intelegere cu creditorul, pentru un credit in franci elvetieni. Am cumparat o casa, preturile au fost la un moment dat…De la 2 la 4 lei jumate si de la 4 la 13 dobanda, vedeti daca este firesc sa se intample ceva”, a spus Danaila.

Liderul liberalilor a mai mentionat ca nu ii este rusine de situatia in care se afla: „Este o chestie cunoscuta de mai mult timp.Nu este o treaba de care sa imi fie rusine, este o chestiune asumata. Lucrul acesta l-am spus si l-am asumat. Imi asum tot ce am facut, nu fug de responsabilitate.”

Comentarii