stiri Braila – debraila.ro

Danaila (PNL): „Catalin Boboc este alaturi de mine in procesul de reconstructie a partidului. Ne pregatim pentru un nou proiect politic comun”

Consilierul judetean Alexandru Danaila, candidat la presedintia Organizatiei Judetene PNL, a anuntat, la Realitatea TV Galati-Braila, ca fostul senator Catalin Boboc, candidatul liberalilor la Primarie in 2016, ii este alaturi „in procesul de reconstructie al partidului”, precizand ca se pregatesc pentru „un nou proiect politic comun”.

„O parte din lucrurile pe care le-am trait la partid se leaga si de Catalin Boboc. Am inceput impreuna. Astazi, suntem in postura, oarecum, de a reforma o echipa pe care am initiat-o acum mai bine de 10 ani. Am discutat cu Catalin Boboc si mi-a spus ca este alaturi de mine in acest proces de reconstructie a partidului, atat din punct de vedere al structurii organizatorice, cat si din punct de vedere al conceperii programului pe care il vom propune brailenilor”, a spus Danaila.

Cei doi liberali ar fi trecut peste „disputele din trecut”: „Suntem in situatia de a ne pregati amandoi pentru un nou proiect politic comun. Suntem in punctul in care am dat la o parte tot ce ne-a despartit si ne-am dat seama ca avem un singur adversar politic, PSD.”

Comentarii