stiri Braila – debraila.ro

Danaila (PNL): „Banuiesc ca exista o suma de bani pe care CJ trebuie sa o recupereze de la domnul Iordache pentru panourile publicitare din Sala Polivalenta. Contractul de comodat prevede transmiterea unor bunuri cu titlu gratuit”

Consilierul judetean Alexandru Danaila (PNL), care a solicitat Consiliului Judetean o informare cu privire la modul in care au fost amplasate in Sala Polivalenta doua panouri publicitare, care fac reclama unui site detinut de consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND), considera ca exista „o suma de bani” pe care Consiliul Judetean ar trebui sa o recupereze de la Iordache.

Intre consilierul judetean PND si echipa locala de handbal „Dunarea” a fost incheiat, in anul 2013, cand Iordache nu era ales local, un contract de comodat, prin care a fost instalat in vestiarul HC Dunarea un aparat de aer conditionat, Iordache primind in schimb spatiu publicitar in Sala Polivalenta, obiectiv aflat in administrarea Consiliului Judetean. Alexandru Danaila sustine ca un contract de comodat prevede darea in folosinta gratuita a unui bun, fara a primi nimic in schimb.

„O sa vreau si contractul de comodat, care, din cate stiu eu, prevede transmiterea unor bunuri cu titlu gratuit. In acest contract, din ce reiese din informare, rezulta ca exista o contraprestatie pentru bunurile oferite de domnul Iordache. Facturile de provenienta, actele de proprietate ale bunurilor pe care domnul Iordache le-a pus la dispozitia HC Dunarea, banuiesc ca sunt, caci altfel nu poate fi incheiat contractul. O sa vedem ce scrie in contract, dar eu banuiesc, asa cum arata informarea, ca exista o suma de bani care CJ ar trebui sa o recupereze de la domnul Iordache, domnul Iordache persoana fizica, juridica, institutie non-guvernamentala. Trebuie sa vedem cine a beneficiat de reclama. Nu cred ca mai exista un contract intre domnul Iordache si ONG-ul dansului, care are site-ul respectiv, care a fost afisat. Toate lucururile acestea trebuie clarificate, a spus Danaila.

Iordache (PND), despre panourile publicitare pe care le detine in Sala Polivalenta: „Exista un contract de comodat intre mine si HC Dunarea. Nu are decat CJ sa se indrepte impotriva HC Dunarea ca a imprumutat un bun care nu ii apartinea”

Comentarii