stiri Braila – debraila.ro

CUTREMURATOR | Procurorii prezinta PRIMELE DATE din ancheta: Fetita, luata de pe strada si violata pe camp de un inculpat. Dupa acest episod, a fost dusa intr-o casa parasita, unde au violat-o ambii inculpati

Detalii cutremuratoare ies la iveala in cazul minorei violate de doi tineri la marginea cartierului Brailita. Fetita, care a fost ademenita in timp ce se afla in apropierea unui supermarket din Vidin, a fost batjocorita in doua locatii diferite, iar raporturile si actele sexuale i-au cauzat „leziuni traumatice”.

Parchetul de pe langa Judecatoria Braila a comunicat, miercuri, primele date referitoare la modul in care au actionat indivizii aflati acum in spatele gratiilor.

„Pe data de 24 noiembrie, in jurul orei 20:30, primul dintre inculpati a abordat-o pe victima minora ce se afla in proximitatea unui magazin si, prin exercitarea de amenintari, a condus-o pe un teren viran amplasat la iesirea din municipiu, unde, prin constrangere, a intretinut cu minora un act sexual”, precizeaza unitatea de parchet.

Totodata, procurorul de caz a stabilit faptul ca, dupa ce si-a satisfacut placerile bolnave pe camp, „acelasi inculpat a condus-o pe victima, tot impotriva vointei ei, intr-un imobil nelocuit din municipiu, unde, atat prin exercitarea de constrangeri, dar si profitand de imposibilitatea minorei de a se apara, a mai intretinut cu aceasta raporturi si acte sexuale, cauzandu-i leziuni traumatice”.

Inainte ca individul sa se naspusteasca din nou asupra copilei, celalalt inculpat, aflat in casa parasita, „a intretinut si el raporturi sexuale cu victima”.

Atat Mamaligeanu Corin (20 de ani), cat si Dragan Catalin (30 de ani) au fost arestati preventiv. Cel care a luat-o de pe strada pe minora este acuzat de viol (n.r. pedeapsa intre 5 si 12 ani de inchisoare) si lipsire de libertate (n.r. pedepasa intre 3 si 10 ani), iar celalalt de viol (n.r. intre 5 si 12 ani).

Comentarii