stiri Braila – debraila.ro

Cursa nebuna prin Gropeni. Beat, un tanar a ajuns cu masina intr-un copac si, apoi, intr-un cap de podet

Duminica, 21 august, la ora 06:45, o femeie, in varsta de 33 de ani, din comuna Gropeni, a apelat 112 si a semnalat ca, in localitatea Gropeni, a avut loc un accident rutier.

In scurt timp, la fata locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Biroului Rutier Braila, care a desfasurat primele cercetari si a stabilit ca un tanar, in varsta de 19 ani, din Gropeni, in timp ce conducea autoturismul pe o strada din localitate, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul masinii si a intrat frontal intr-un copac de pe marginea drumului, dupa care a lovit un cap de podet.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a soferului, care se afla singur in autoturism, fiind transportat la Spitalul Judetean de Urgenta, in vederea acordarii de ingrijiri medicale, unde a ramas internat.

Fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat ca tanarul avea in aerul expirat o imbibatie alcoolica de 0,79 mg/l, fapt pentru care i-au fost prelevate probe biologice de sange, in vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie.

Politistii au intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa si conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenta bauturilor alcoolice.

Comentarii