stiri Braila – debraila.ro

Cupa presei la TIR – Jandarmerie / Jurnalistii au tras cu pistoale-mitraliera in Poligonul de la Muchea

Jurnalistii braileni si galateni au dovedit, sambata, in Poligonul de la Muchea, sub privirile atente ale jandarmilor, ca manuiesc pistolul-mitraliera cel putin la fel de bine ca pixurile, reportofoanele sau camerele video.

Competitia „Cupa Presei la TIR” a fost organizata de Inspectoratul Judetean de Jandarmi Braila cu ocazia aniversarii a 166 de ani de la infiintarea Jandarmeriei Romane.

La individual feminin, locul I a fost obtinut de Andreea Iconaru de la „Obiectiv – Vocea Brailei”, urmata de jurnalistele Gina Bahor („Radio Romania Actualitati”) si Armanda Filipine (blogul „Braila Chirei”) pe locul II. Ultimul loc de pe podium a ajuns la Galati, la Oana Cernat, reporter la „Vox TV”.

La categoria individual masculin, pe locul I s-a clasat tot un jurnalist de la „Obiectiv – Vocea Brailei”, Marian Gheorghe – un veteran al competitiilor de gen. Si locul II a ajuns tot in redactia „Obiectiv”, la Florentin Coman. Doi cameramani, respectiv Nicu Nedelcu („Vox TV”) si Nicu Stupariu („TV Braila”) au ocupat locul III.

La proba pe echipe, tot jurnalistii de la „Obiectiv” au plecat cu locul I, in timp ce echipele „Vox TV” si „Radio Romania Actualitati” si-au trecut in palmares locul II. Ultimul loc de pe podium a ajuns la „Adevarul” (Oana Cernat si Florentin Coman).

Dupa ce s-au incheiat tragerile, jurnalistii prezenti i-au ales prin vot secret pe Miss si Mister Pistol, in persoana jurnalistilor (Andreea Iconaru – „Obiectiv” si Alin Cristea – „debraila.ro”).

Comentarii