stiri Braila – debraila.ro

Cumetrie la SAJ Braila | Noul director medical al Ambulantei, ruda spirituala a managerului Viorica Iuga, care a fost si presedintele comisiei de concurs

Medicul Victoria Tigirlas (foto stanga) a obtinut media finala cea mai mare la concursul organizat pentru fotoliul de director medical al Serviciului de Ambulanta Judetean, la care a mai participat un singur alt candidat.

Daca rezultatul ramane in picioare si dupa contestatii, Tigirlas va ocupa postul detinut ca interimar de doctorul Florin Stefan, al carui conflict, vechi de ani buni, cu managerul Viorica Iuga (foto dreapta) este de notorietate.

In 2015, Stefan a revenit ca director medical in urma unei hotarari judecatoresti, instanta considerand ca schimbarea sa din functie, in 2012, a fost abuziva. In perioada 2012-2015, cat timp Florin Stefan si-a cautat dreptatea prin salile de judecata, director medical al SAJ a fost Victoria Tigirlas.

Revenind la concursul organizat de SAJ, trebuie precizat ca diferenta dintre cei doi candidati, Victoria Tigirlas si Dorin Giol, la nota finala a fost de 29 de sutimi, cel din urma fiind respins.

Managerul Viorica Iuga, care a fost presedintele comisiei de concurs, nu este doar o prietena foarte apropiata a lui Tigirlas, cele doua doctorite fiind si rude spirituale: sefa SAJ i-a boteza fiica noului director medical!

Pe 7 august au fost publicate si rezultatele finale ale concursurilor pentru ocuparea celorlalte functii din comitetul director al Serviciului de Ambulanta Judetean, respectiv director economic, director tehnic si asistent-sef.

Noul director economic al SAJ este Daniela Corina Mihaescu – candidat unic, in timp ce Viorel Elefterie Perianu, tot candidat unic, a fost declarat admis la concursul pentru director tehnic. La concursul pentru asistent-sef au fost inscrisi doi candidati, reusind sa obtina postul Maria Marinela Oprea.

Comentarii