stiri Braila – debraila.ro

Cum vor arata Zilele Brailei? In premiera, show de lasere si formatii de top. In Monument, proiectii de filme, iar pe strazi spectacole ale Teatrului de Papusi

De Zilele Orasului, mai exact in seara de 15 august, dupa ce pe Esplanada vor concerta doua trupe de top din Romania, va avea loc un show de lasere, o premiera pentru orasul nostru. Anuntul vine din partea primarului Marian Dragomir, care nu a dorit sa dezvaluie numele formatiilor care vor performa pe scena de pe malul Dunarii.

Ziua de 14 august va fi dedicata muzicii populare, pentru ca a doua zi, pe 15, Primaria sa organizeze „o seara a tinerilor”.

„Cand voi avea 90% dintre contracte semnate, o sa facem publice numele artistilor care vor veni sa concerteze la Braila. Pot sa va spun ca vor fi prezenti la Braila reprezentanti ai oraselor infratite cu Braila, minoritatile din oras, iar pentru seara de 14 ma gandesc la un recital al muzicii populare. Vor fi artisti apreciati in Romania. In seara de 15 o sa avem o seara a tinerilor, cu doua formatii apreciate la nivel national, din topul national. Vom avea un spectacol in premiera, un show de lasere, care cred ca va fi foarte apreciat”, a spus edilul.

Pe perioada Zilelor Brailei, 10-15 august, in Parcul Monument vor fi proiectate filme, iar actorii Teatrului de Papusi vor sustine spectacole pe strazile municipiului. Totodata, Primaria pregateste o mascota speciala pentru a reprezenta evenimentele din august.

Comentarii