stiri Braila – debraila.ro

Cu droguri în buzunar, POZITIV la DrugTest și cu permisul suspendat: tânăr tras pe dreapta pe Șoseaua Buzăului

Pericol public pe străzile din municipiu. Un șofer care a ieșit pozitiv la DrugTest avea droguri în mașina pe care o conducea, deși avea permisul suspendat.

În seara de 30 octombrie, în jurul orei 19:20, polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică au oprit în trafic un tânăr din municipiu, în vârstă de 21 de ani, care conducea un autoturism pe Șoseaua Buzăului.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că șoferul are dreptul de a conduce suspendat.

Mai mult decât atât, brăileanul a fost testat cu aparatul DrugTest, iar în urma testării ar fi rezultat consumul de substanțe psihoactive, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice la spital.

Și de parcă n-ar fi fost de ajuns, în urma controlului corporal efectuat, oamenii legii au descoperit și ridicat un ambalaj din folie transparentă ce conținea o substanță de culoare albă în formă solidă – cristal.

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal și sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive și conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.

Comentarii