stiri Braila – debraila.ro

Cortez (PNL): „E cam rusinos sa aratam electoratului doar cearta. Nu cred ca toti brailenii au fugit de noi, dar trebuie sa ne si gaseasca”

Consilierul judetean Vasile Cortez, secretar-general al Organizatiei Judetene PNL, a declarat pentru DEBRAILA ca exista posibilitatea ca la sfarsitul acestei saptamani sa fie organizata o sedinta a conducerii filialei, la care sa participe si presedintele interimar Marian Petrache, seful Consiliului Judetean Ilfov. Liberalul sustine ca, din punctul sau de vedere, organizatia „trebuie sa se puna pe picioare”, pentru ca e „cam rusinos sa arate electoratului doar cearta”.

„Il asteptam pe presedintele interimar si joi s-ar putea sa facem un Birou Permanent Judetean. Trebuie sa vedem in ce parte o luam. Eu am foarte multe lucruri de spus despre partid, dar mai ales despre viitorul lui si o voi face in sedinta Trebuie transate foarte multe lucruri. Inca avem potential, avem 18 primari, avem organizatii bune, dar noi aratam electoratului doar cearta. E cam rusinos! Eu nu cred ca toti brailenii au fugit de noi, dar trebuie sa ne si gaseasca”, a spus Cortez.

Secretarul-general al PNL a mai adaugat faptul ca, in opinia sa, este o grava eroare faptul ca liberalii nu si-au mai transmis de multa vreme mesajele prin intermediul conferintelor de presa: „Suntem Opozitia la puterea politica si administrativa din judetul Braila, dar nu mai comunicam cu braileni pe teme de interes public, ci pe chestiuni de nimic. Imi doresc din suflet sa rezolvam toate problemele.”

Comentarii