stiri Braila – debraila.ro

Copil din Gradistea, prins la volanul unui tractor cu remorca | Soferul de ocazie are 10 ani

In seara zilei de sambata, 7 septembrie, la ora 19:00, politistii au oprit, pe raza satului Maraloiu, comuna Gradistea, un ansamblul de vehicule, compus din tractor si o remorca, care nu aveau placute de inmatriculare.

Cand au vrut sa-i ceara documentele soferului, oamenii legii au avut surpriza ca din tractor sa coboare un copil din localitate.

In urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit ca, in aceeasi zi, in jurul orei 15:00, tatal minorului de 10 ani, in varsta de 47 de ani, i-ar fi incredintat tractorul unui localnic de 23 de ani, care l-a condus in ciuda faptului ca nu detine permis de conducere corespunzator.

Cateva ore mai tarziu, tanarul a lasat ansamblul de vehicule pe mana copilului, pentru a-l conduce pe drumurile publice.

Oamenii legii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul neinmatriculat, incredintarea unui vehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care se stie ca nu poseda permis si conducerea unui vehicul fara a detine permis de conducere sau detine un permis necorespunzator categoriei.

Comentarii